Team Creabea       Peter& Annemieke         

Ik ben Annemieke Brenters, geboren 10-01-1964 gehuwd met Peter Brenters (08-12-1959)  Na een lange zoektocht en niet altijd even gemakkelijke  periodes ben ik uiteindelijk geworden wie ik ben. mijn reguliere baan was gediplomeerd ziekenverzorgster, zowel op een somatiek afdeling als dementerende ouderen en heb veel terminale zorg gedaan.  Ik heb vanaf de jaren negentig verschillende diploma's en certificaten gehaald zoals healer, klassieke massage , oosterse massage, energetische massage,hotstone,kruidenstempels, aromatouth, hand/voetmassage bij ouderen, bachbloesemtherapie, communicatie met dieren, aura en chakra healing, en zijn wij  mediumschap aan het uitbreiden. Verder houden wij van dieren, natuur,creatief bezig zijn en muziek. Van dit alles hebben wij onze eigen therapie gemaakt zodat we mensen kunnen helpen  en men  noemt het energetisch therapie.


Wat is energetische therapie?

Energetische therapie is de verzamelnaam voor alle therapievormen die werken met energieën, intentiekracht, healing of andere spirituele methodes. Deze groep van therapievormen is zeer uitgebreid. Het gemeenschappelijk doel van de energetische therapeut is wel het behandelen van blokkades en verstoringen, het lichaam en de geest terug in balans brengen en vaak het zelfhelend vermogen stimuleren. Vaak wordt ook de term alternatieve therapie of alternatieve therapeut gebruikt. De meest voorkomende methodes zijn Reiki, aurahealing, chakrahealing, regressietherapie, omega health coaching of NEI coaching. Ook verschillende massagevormen werken energetisch of met intentiekracht zoals acupressuur, cranio-sacraal therapie, voetreflexologie of rebalancing.


Verder ben ik blij met de ontwikkeling van mijn man Peter, die gelukkig in de gelegenheid is om veel van mijn taken over te nemen, zodat er veel van mijn diensten gewoon doorgaan,  daar ik heel vaak nee moet verkopen door mijn situatie.

Dank je wel x

.


.