SYMPHONY OF THE CELLS


SYMPHONY OF THE CELLS

Laat Symphony of the cells je zelfherstellend vermogen mede activeren.

Ons hele lichaam is in balans. Alles werkt met elkaar samen als een goed klinkende symfonie. Met een moeilijk woord ook wel homeostase genoemd. Als het even wat minder gaat hebben we ons zelfherstellend vermogen om de balans weer terug te brengen.Als het goed is tenminste! Helaas is ons lichaam tegenwoordig niet vitaal genoeg meer om dit zonder hulp te kunnen. Stress, in de breedste zin van het woord , is hiervan de grootste boosdoener.

Symphony of the Cells (SOC) is een uniek werkend protocol dat helpt de homeostase te herstellen en te ondersteunen bij diverse aandoeningen. Ontwikkeld door Boyd Truman, één van de topmensen van dōTERRA. Bij een SOC behandeling worden essentiële oliën volgens een bepaald protocol in een vaste volgorde aangebracht op de rug en de voeten. Iedere olie heeft zijn eigen werking en functie voor organen, systemen en of aandoeningen. Na de meeste protocollen melden mensen dat zij zich als herboren voelen. Het brengt ze weer volledig in balans.

Hoe werkt Symphonie of the cells ?

In overleg met U zal gekeken worden naar de tijd tussen de behandeling. Er kan gekozen worden voor één protocol, maar soms worden er twee (of meer) toegepast.In enkele gevallen is één week behandelen genoeg om het juiste effect te behalen. In andere gevallen (langdurige chronische klachten) is een set van meerdere sessies nodig totdat de gewenste resultaten zijn bereikt. Tussen deze sets van behandelingen zit dan ongeveer twee á drie weken rust.
Welk protocol voor jou het beste werkt bepalen we aan de hand van jouw vragen en symptomen.

Hou altijd rekening met ontgiftingsverschijnselen (bv moeheid, misselijk, verergering van de klachten). Bij de SOC werken we via de ruggengraat. Dit vanwege de vloeistof die door het ruggenmerg van en naar onze hersenen loopt. Deze is vaak vervuild en is de directe verbinding met ons zenuwstelsel en onze hersenen. (Je bent zo gezond als de vloeistoffen waaruitullen...Voor welke aandoeningen zijn deze protocollen geschikt?

De klachten of aandoeningen die behandelt kunnen worden via deze protocollen zijn zeer divers en strekken van algemene ondersteuning, naar ondersteuning van het immuunsysteem tot fysieke klachten (denk aan rugklachten, fibromyalgie, hoofdpijn, hoge bloeddruk, overgewicht). Maar ook chronische vermoeidheid, ziekte van Lyme en diverse neurologische aandoeningen, zowel centraal als perifeer, kunnen met deze methode behandelt worden.
Er zijn twaalf protocollen die voor verschillende doeleinden worden ingezet. Enkele protocollen zijn het Forgive Protocol, Cardiovasculair Protocol, Hormoon Balans Protocol, Neurologisch Protocol en het Solar Protocol.

Voor meer info kunt U contact met ons opnemen en wij helpen u verder


Wij zijn geen artsen, dus advies is dan ook altijd eerst contact met U huisarts/specialist te nemen voordat U gemasseerd wilt worden bij bepaalde aandoeningen!!!