OPEN YOUR HEART

Vanaf begin 2017 volg ik de nodige cursussen bij de Silverlinde in Breda, 

Dit omdat een dier je vaak zo aankijkt net alsof hij je iets wilt vertellen, en ik ook altijd het gevoel heb dat ze je inderdaad ook willen aangeven dat het bv. niet lekker met ze zit.. en omdat ik het lastig vind dat ik ze slecht begrijp ben ik communiceren met dieren, bach en aromatherapie gaan volgen.  Healing had ik al . 

Yes,   Bachbloesem en communiceren met dieren in de pocket, dus ik kan nu gecertiviseerd,  met nog meer dieptegang U en of uw dier gemakkelijker te woord staan.
*Weliswaar ben ik geen arts dus als U dier  of U zich ziek zwak en misselijk gedraagt dan altijd             eerst naar een Dierenarts  of huisarts om ernstige dingen uit te laten sluiten!!!!


Communiceren met dieren

Iedereen praat wel eens met dieren. Het lijkt erop dat ze je haarfijn begrijpen en vaak is dat ook zo. Wanneer je je intuïtieve vaardigheden op de juiste manier ontwikkelt, dan bent je in staat ook hún gedachtes en gevoelens feilloos te peilen. 

,(open je hart) is een van de dingen die je moet doen om te kunnen communiceren met dieren en is door iedereen te leren. 


DIEREN ZIJN SPECIAAL 

Dieren zijn speciaal, ze delen ons leven, ons huis en ons hart. Ze zullen ons troosten in moeilijke tijden. Vaak zul je merken dat ze nog meer bij je komen dan normaal als je het moeilijk hebt of huilt. De vreugde die je hond toont als je thuiskomt kan je hele dag weer goedmaken. Het verdrietige kind dat zijn problemen niet tegen zijn ouders durft te vertellen maar wel aan de kat, waardoor de kat hem troost en rust kan bieden. De eenzame oude man die al zijn dagelijkse beslommeringen bespreekt met zijn hondje en tijdens de wandelingen een praatje maakt met andere hondenbezitters. Mensen met dieren zijn gezonder en minder gestrest dan mensen zonder dieren. Dat komt doordat ze door hun manier van doen en de rust en liefde die ze uitstralen veel positieve energie in het huis brengen, waardoor het baasje zich ook vaak weer beter gaat voelen. Katten kunnen als ze lekker liggen te slapen een enorme rust uitstralen. En je ziet ze genieten van dat lekkere warme plekje in de zon waar ze slapen, waar jijzelf ook weer van geniet. Ook kunnen ze behulpzaam zijn bij het verlichten van depressies, hun aanwezigheid kan de depressieve mens weer opvrolijke en als je voor een ander levend wezen zorgt, geeft dat een goed gevoel en een gevoel nodig te zijn. Zo blijkt een dier om je heen een gunstige uitwerking op je eigenwaarde te hebben. Angsten en spanningen verminderen door de positieve aanwezigheid van het dier. En de kans om uit het leven te stappen is kleiner bij mensen die dieren hebben dan bij mensen zonder dieren. Daarom is het des te vreemder dat dieren in vrijwel alle zorginstellingen verboden zijn. De reden is vaak dat ze 'smerig' zouden zijn en voor 'bacteriën' zouden zorgen, wat niet gewenst is in een klinische omgeving. Mensen moeten hun dieren thuis laten of in een asiel plaatsen. Ook de extra zorglast die soms op de schouders van de verpleging neerkomt, kan een motief zijn. Maar het kan juist een stimulans voor de oudere mensen zijn om het hondje iedere dag uit te laten, waardoor ze in beweging blijven en buiten komen. En een dier geeft gelijk wat aanspraak met de medebewoners. (zie dementerende en huisdieren) LINK