ONZE DIEREN

Onze dieren stellen zichzelf even voor


Hallo Ik ben een golden retriever, en ik heet MO,    ik ben op 24 April 2013 geboren.

en zoals je ziet ben ik nu een hele kerel, ik hou van balletjes, kroelen, zwemmen  en vooral niet te vergeten de massages die mijn vrouwtje geeft, daar ga ik heerlijk voor liggen en ben dan gelijk zen. Verder heb ik een vriendinnetje Beppie die ik graag plaag! maar ik hou wel veel van haar want als ze even alleen weg is ben ik gelijk van slag.

Hallo ik ben een echte Jack Russel, en ik heet Happy Peppie maar ze noemen me gewoon Beppie.                                                                               Ik ben geboren op 25 Oktober 2011.

Happy Peppy komt omdat ik altijd graag dans en dan met mijn kontje heen en weer schud, ik houd niet zo van drukte om me heen maar bij mijn baasjes is het meestal wel lekker rustig, ook ik speel graag met balletjes en sinds de zomer van 2016 ben ik pas gaan zwemmen, wat ik nu pas leuk vind.

Dag beste mensen, ik ben Sjaak een volwassen kater van 10 jaar oud,(2010) ik ben geen schootkat maar ik wil best aangehaald worden.ik kom graag buiten en geniet van de zon.                                              In augustus is mijn allerliefste maatje Pientje overleden waar ik erg veel verdriet van heb. en via de Dierentolk  Petra klein , die mijn baasje had ingeschakeld kon ik doorgeven dat ik graag een kitten meisje wilde hebben als nieuw vriendinnetje, vandaar dat we Floortje verwelkomen.


Hoi hoi ik heet Floortje, en ben de nieuwe aanwinst van de familie. Ik ben geboren op 24 juli 2018 en ben op de foto een paar maandjes oud.  ik was net een uurtje bij mijn nieuwe baasje en zoals je op de foto ziet heb ik het al  heel erg naar me zin. ik speel heel graag, vang al vliegertjes muizen en spin al als de beste, de hele dag heb ik mijn motor aanstaan, behalve als ik slaap want dat doe ik natuurlijk  ook veel.

Tok tok en hier hebben we mis Janssen van Duo Jansen.Duo Jansen zijn twee kippen die heerlijk genieten in onze tuin. De ene kip is zwart en deze op de foto is wit. ze leggen heerlijke eitjes en zijn zeer sociaal tegenover iedereen.

En natuurlijk niet vergeten. onze productieve kwartels.

Mocht U verse eitjes willen, contact ons even en dan komt het vanzelf goed.

counter free