MASSAGES

Maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan ! Nu enige jaren later, met veel opgedane wijsheid, krijg ik de gelegenheid om  opnieuw mijn massage op te pakken . In mijn massages ga ik van een holistische visie uit. Volgens de holistische visie vormen je lichaam, emoties en gedachten één geheel. Deze aspecten weerspiegelen - en beïnvloeden elkaar. Zo kan vreugde voelbaar zijn in je hartstreek. En als je pijn in je nek voelt, beïnvloedt dat je gedachten. Hoe je dit ervaart, is voor iedereen anders.                      ontspanningsmassage

Energetische massage

Energetische massage is gericht op het vrijmaken van (levens)energie. Veel van de technieken die hierbij aan bod komen vinden hun oorsprong in traditionele Oosterse geneeswijzen. Energiepunten op de meridianen worden gestimuleerd, waardoor blokkades worden opgeheven en de energie weer beter door het lichaam kan stromen. 

Ik heb in de loop der jaren mijn eigen manier van masseren ontworpen door de verschillende manieren van massages samen te laten vloeien.

ik zet je energie weer lekker recht, ik zet je chacra"s weer in balance en masseer de achterzijde van je lichaam van kop tot teen.

mocht het nodig zijn om kruidenstempels te gebruiken omdat je lichaam behoorlijk vast zit dan zal dit in overleg zijn. en wil je alleen een nekbovenrug massage dan kan dat ook, spreek je wensen uit en we komen er samen vast aan uit .


Mijn motto is dan ook,  

 je lekkerder weg te laten gaan dan hoe je was gekomen!