LICHTWERKERS
                             

T

Lichtwerkers      Deze tekst komt van   https://www.tri-of-light.nl/ 

Een Lichtwerker is een oude ziel, die al voor zijn/haar geboorte er voor heeft gekozen om, tijdens dit leven, de aarde te helpen in deze tijd van grote verandering.Een tijd waarin de wereld van dualiteit en "ikke", gaat veranderen naar een wereld van Eenheid en "WIJ". Dit komt in de vorm van een nieuwe dimensie. Er is namelijk een verschuiving bezig van de 3e naar de 4e naar 5e dimensie.

Lichtwerkers zijn dus de voorlopers op het ontwaken van de rest van de mensen. Dat betekent niet dat ze hoger of belangrijker zijn dan andere mensen.

Lichtwerkers zijn alleen oude zielen die al meerdere levens hebben gehad o.a. in Atlantis. Hierdoor hebben ze bepaalde vaardigheden en kennis die hun in staat stellen om te helpen bij deze transformatie.

Terwijl de Aarde steeds grotere transformerende stappen neemt op weg naar deze hogere dimensies, zijn er steeds meer Lichtwerkers die ontwaken en nu stappen nemen om zich weer te verbinden met wie ze werkelijk zijn.

Simpelweg omdat Lichtwerkers zich (ergens diep van binnen) weer herinneren dat ze hier met een reden zijn: hun licht laten stralen en meehelpen om een mooiere wereld te creëren.

De missie van Lichtwerkers

Ieder mens die incarneert op Aarde doet dat om hun eigen Levenslessen te leren, maar Lichtwerkers hebben daarnaast ook de prachtige levensmissie om Licht en Liefde te verspreiden op aarde.

Door middel van hun verworven vaardigheden en kennis uit vorige levens, en door een helder kanaal te zijn van liefde, licht en kennis, helpen zij de aarde, de natuur, mensen en dieren. Zo werken zij mee aan het verschuiven van de energie op aarde. Om harten te openen op plaatsen waar het Licht eerder niet bij kon.

Door vanuit Licht, liefde en Bewustzijn te leven, voelen anderen, op onbewust niveau, dat zij dit ook mogen doen. Door Bewust te leven en jezelf te Zijn kan jouw Licht dus heel veel andere mensen helpen.

Een Lichtwerker is niet persé iemand die grootse impact maakt en in de schijnwerpers staat. Of iemand die weet wat er allemaal in de wereld gebeurt. Sommigen blijven liever op de achtergrond en schijnen hun licht op een andere manier over de wereld uit.

We hebben allemaal namelijk ons eigen levenspad om te bewandelen. Een eigen stukje Aarde met mensen erop om impact op te maken. Dat kan heel groots zijn of heel klein. En beide zijn even belangrijk.

Samen veranderen we de wereld en helpen we elkaar en de Aarde om weer Samen in Verbinding te Zijn.