LAURA BRUNO

Chronische Ziekte van Lyme - Metafysische en spirituele aspecten Door Laura Bruno

De ziekte van Lyme, in het chronische of derde stadium, heeft de neiging om bij mensen voor te komen die aan de wereld 'grote dingen' kunnen bieden. Soms lijkt het of deze mensen 'al op hun pad zijn en vaak excelleren ze op een heleboel gebieden tegelijk, inclusief de kunst van het helen. 

 voordat de Lymedomper kwam. Ogenschijnlijk NIET gerelateerd zijn: voeding, opleidingsniveau en spiritueel bewustzijn. Mensen die Lyme krijgen hebben geheel verschillende voedingspatronen: enerzijds kant en klaarmaaltijd- en snackbarvoeding, anderzijds vegetarisch en veganistisch. Het voedingspatroon schijnt geen invloed te hebben op de kans of je Lyme krijgt. Zowel topsporters als tvkijkende chipseters krijgen lyme als ze toevallig het pad kruizen met een teek. Zowel iemand die al 20 jaar yoga doet als iemand die net pas kennis gemaakt heeft met alternatieve spiritualiteit, krijgt Lyme. 


De belangrijkste gemeenschappelijke noemer lijkt te zijn dat Lyme zich doet gelden wanneer een zekere boosheid niet geuit wordt en wanneer de eigenliefde niet overeenkomt met de mate van liefde en zegen die deze mensen zelf in de wereld brengen. De boosheid kan bijvoorbeeld voortkomen uit onvrede over de manier waarop de samenleving omgaat met de zwakkeren, of het komt voort uit vroeger kindermisbruik; of het kan te maken hebben met verbitterde wrok over een relatie of een reeks van relaties; het kan ook voortkomen uit een gevoel dat het leven oneerlijk is geweest ondanks dat men veel geofferd heeft om anderen te dienen. De oorzaak van de boosheid kan variëren, maar de boosheid zelf lijkt blijvend.
De tweede gemeenschappelijke noemer komt voort uit de discrepantie tussen aan de ene kant al de liefde die van deze mensen zelf uitgaat en aan de andere kant de mate waarin zij zichzelf kunnen toestaan om van anderen gemeende zorg en liefde te ontvangen - zonder het gevoel te hebben dat dit een verdienste moet zijn of een vorm van 'terugbetaling'. Lymemensen lijken meestal gulle gevers te zijn met veel enthousiasme voor dat ze de spirocheten te pakken krijgen. Lyme komt als een kans - weliswaar een lastige - om één te worden met al die liefde die stroomt door hun woorden en daden. Zij krijgen de kans om hun eigenliefde te ervaren zoals anderen het ervaren ... een kans om doordrongen te raken van het besef dat het universum hen steunt en liefheeft en dat het universum wil dat zij zelfs nog helderder gaan schijnen dan dat zij ooit hadden durven denken.

Als zodanig, blijft Lyme een heel moeilijke ziekte om te behandelen. De meesten die deze aandoening hebben, waren, in dit leven, of zeker in voorgaande levens, hoog ontwikkelde genezers. Deze wetenschap (bewust of onbewust) zorgt ervoor dat ze eigenlijk een gezende behandeling omzeilen, vóór dat de les geleerd is. Intuïtief bespeuren lymeleiders dat er iets moet veranderen. Dit geldt voor de meeste ziekten. De ziekte van lyme echter, lijkt op een veel sneller en agressiever level te opereren, en is iedereen te slim af die verlossing wil bieden vóór dat de ziel zijn volle zegen heeft ontvangen. Actief zoeken naar deze zegen versnelt de genezing. Als de ziekte eenmaal zijn uiteindelijke doel heeft bereikt, kan hij verdwijnen, en de overwinnaar versterkt achterlaten, wijzer en met meer begrip voor de ondernomen tocht.
Over de auteur: 


Laura Bruno is een levenscoach, medisch intuïtief en reiki meester en docent van het Sonoma County, CA.
Zie www.internationalrenaissancecoaching.com.
Bron (engelse tekst): https://EzineArticles.com/?expert=Laura Bruno

Vertaling: Elle van de Hulsbeek en Willem Jacobs.

terug naar mijn pagina,  lyme