LAST VAN STRALING, SPININVERSIEWaarom kun je maar niet herstellen en sukkel je nog steeds met je gezondheid?

Herken je jezelf in het onderstaande?

 • Je slaapt slecht, of
 • Je bent moe, zelfs na een goede nachtrust, en
 • Je krijgt steeds meer allergieën
 • Je eet en drinkt gezond maar het lijkt niet uit te maken
 • Je gebruikt allerlei voedingssupplementen, maar hebt het idee dat het niet tot nauwelijks wordt opgenomen
 • Therapieën slaan niet aan of werken zelfs averechts
 • Koude handen en voeten

We zijn allemaal belast met straling. De een alleen wat meer dan de ander, afhankelijk van waar je woont, werkt én hoe gevoelig je bent. Het maakt nogal uit of je heel dag achter de computer werkt op een kantoor of dat je als hovenier meestal buiten werkt. Ook het verschil in stralingsbelasting tussen wonen in Amsterdam of een klein dorpje ergens achteraf is groot. Tevens ervaren hoogsensitieve mensen eerder klachten.

Met "we zijn allemaal belast met straling" bedoel ik dat de telecommunicatie bij iedereen in meer of mindere mate is verstoord. We leven nu eenmaal in een wereld met straling en ons lichaam wordt 24/7 belast met elektromagnetische frequenties. Afhankelijk van hoe goed ons immuunsysteem werkt hebben we meer of minder last van deze elektromagnetische frequenties. Hier ligt ook de oplossing: we moeten ons immuunsysteem verbeteren, dan worden we minder snel ziek en hebben we veel minder last van straling.

Als je lichaam slechts een beetje belast is met straling dan kan je lichaam uit zichzelf herstellen. Stel dat je in dat geval bijvoorbeeld naar de woestijn verhuist dan zal jouw zelfherstellend vermogen langzaam alles weer herstellen.

Omdat alle straling om ons heen steeds heftiger wordt, zijn mensen steeds vaker zo erg belast met straling dat ze een zogenoemde spininversie hebben. Bij spininversie heeft verhuizen naar de woestijn geen zin, want er is weliswaar veel minder straling, de spininversie gaat niet vanzelf uit jouw systeem, dus jouw lichaam kan nog steeds niet herstellen. Dit is ook de reden dat het geen enkele zin heeft om jezelf tegen straling te beschermen zolang je spininversie hebt.

Wat is spininversie?

Wanneer je langdurig blootgesteld word aan straling treedt er uiteindelijk een zogenoemde spininversie op. Het is een Engelse term voor "draaien in de verkeerde richting" ( to spin= draaien, inversion= verkeerde kant). Het komt er eigenlijk op neer dat er cellen van het lichaam "verkeerd gepoold" zijn geraakt. Dit heeft vooral een grote invloed op de rode bloedcellen want deze zijn dan linksdraaiend in plaats van rechtsdraaiend geworden.

Het resultaat van deze spininversie is dat het vervoersysteem van het bloed niet meer optimaal werkt, met als gevolg dat voedingsstoffen niet goed (meer) naar de lichaamscellen worden vervoerd en dat afvalstoffen niet goed (meer) worden afgevoerd.

Spininversie zorgt voor een lagere weerstand en een slecht werkend immuunsysteem. Met spininversie is het dus heel goed mogelijk dat je ondanks je goede eet en drinkwijze.

Je goede supplementen slikt die kwalitatief hoog en zuiver zijn, maar dat je weinig resultaat bereikt. Zie symptomen spininversie.

Een ander bijkomend nadeel van spininversie is dat iemand zogenoemd therapie resistent wordt voor alle (natuurlijke) behandelingen, ongeacht welk type behandeling iemand kiest om aan zijn gezondheid te werken.

Wat zijn de eventuele symptomen van Spininversie?

Veel mensen merken daar niets van. Ruim 80% van de belaste mensen heeft weliswaar in mindere of meerdere mate last van Spininversie, maar wijt hun klachten aan andere zaken. Echter kan men op de langere termijn wel een aantal vreemde zaken gaan opmerken zoals:

 • Koude handen en voeten
 • Slecht slapen
 • Altijd moe zijn
 • Veel slaap nodig hebben
 • Tintelingen in lichaamsdelen
 • Altijd honger hebben
 • Niet goed op behandelingen reageren
 • Vaak hoofdpijn
 • "Alles al hebben geprobeerd, maar niets werkt"
 • En verder een heel scala aan ziektes en kwalen.

Behandeling spininversie

Het gehele plaatje over de totale stralingsbelasting is eenvoudig te behandelen. De 1ste stap is de spininversie corrigeren. Zowel de stralingsbiologen van Bureau Straling Meten als de therapeuten uit het Netwerk van Zorg beschikken over een apparaat genaamd de Spininverter waarmee de spininversie binnen 12 minuten uit je systeem is. De 2e stap is ervoor zorgen dat je zowel binnen als buiten je huis beschermt bent tegen straling en om hiermee te voorkomen dat de spininversie terugkomt. De 3e stap is je immuunsysteem versterken. Ook hierbij kunnen de therapeuten uit het Netwerk van Zorg ondersteuning bieden.

Zou je deze 2e stap niet zetten, en na een behandeling tegen spininversie weer naar huis gaan en je niet goed beschermen, dan is het na een week weer hetzelfde liedje; totale stralingsbelasting die weer leidt tot een nieuwe spininversie.

Om dit te voorkomen adviseren wij de producten van Wibronic. Wibronic is het enige product op de markt dat beschermd tegen straling én spininversic

Wil je meer info over   of je huis laten doormeten hoeveel last je hebt van straling   , link     dan naar  Bureau straling meten in Breda en als je de kortingscode CREA  invult bij de aanvraag voor een meting, dan kun je € 50.00 korting krijgen bij aanschaf van een Wibronic

Laat je me wel even weten dat je de code crea gebruikt hebt? miekepeter.ab@gmail.com