1  Ziekte van lyme.....en nu???

25-07-2017

Welkom op mijn pagina over Ziekte van lyme.....en nu???

Hier ga ik met toestemming van  Hyacintha Kraidy  van Claritas Essentiae en met mijn eigen bevindingen zoveel als mogelijk de ziekte van lyme omschrijven.                                                                                                   Dit omdat ik vind dat er veel te weinig over bekend is en de reguliere artsen jammer genoeg met een bloedonderzoek wat negatief aangeeft ook niet verder kunnen. Ik ben meerdere malen geprikt in het ziekenhuis met een negatieve uitslag, terwijl er via een bioresonantietest bij mij de lyme figuurlijk uit mijn oren kwam, zo vol zat ik met de borellia bacterie.

Ik ben in juni 2017 begonnen met korrels in te nemen die Hyacintha voorschrijft via het Claritas protocol, en de klachten die ik al jarenlang opgebouwd had verdwenen als sneeuw voor de zon. dit in combinatie met de geadviseerde voeding, en mijn voordeel was dat ik al enkele maanden daarvoor regressietherapie gevolgd heb bij Priya van Breemen,

lees hieronder mijn verslag


Zoals zoveel mensen  tob ik al jaren met mijn gezondheid.  Ik wordt medisch gezien van het kastje naar de muur gestuurd, en al zeker niet gehoord. Het  is  jammer,dat waar de een zijn informatie en vakkennis ophoudt hij/zij dit niet wil en of kan delen met de alternatieve kant, zodat ze samen een sterk team zouden kunnen vormen en veel leed gespaard kan blijven.

Ik was al zover met de borellia bacterie dat ik geen afstanden meer kon lopen terwijl ik uren met de honden onderweg was. mijn gezichtsveld was behoorlijk wazig, ik sliep slecht, mijn gewrichten en spieren deden behoorlijk pijn,ik had al een paar keer uitval van been en arm gehad, mijn darmen maakte de ziekte van Crohn aan en sarcoidose, en mijn autoimmuunsysteem liet mij ook behoorlijk in de steek, ik maakte tegen ieder medicijn voor de ontstekingsreacties van de darmen antistoffen aan ,  niets hielp,   zelfs tegen chemotabletten maakte ik antistof. mijn gewicht ging gek genoeg omhoog terwijl ik heel veel soorten voeding niet verdraag, en ik meer als tien maal per dag met diaree gebruik maakte van toilet. Op het moment dat de artsen niet verder komen en ikzelf al lange tijd het gevoel had dat het allemaal niet klopte omdat mijn lichaam niet voor niets overal antistof tegen maakt ben ik uiteindelijk mijn eigen weg gaan bewandelen ,en mijn  weg was dat ik eerst regressietherapie (hier kom ik later op terug) ben gaan volgen met als resultaat dat ik geestelijk heel veel heb kunnen ruimen. Maar omdat mijn lichaamlijke klachten bleven en zelfs langzaam aan steeds meer verergerde heb ik op advies van mijn therapeute een Bioresonantie test. gedaan.  Uit deze test kwam al heel snel dat ik de ziekte van lyme had .  Ik heb hier op geantwoord dat ik hier jaren geleden al voor behandeld was en de ziekte zou weg zijn. maar niets is minder waar.  Ik ga jullie nu een stukje tekst presenteren wat lyme inhoud en doet en een stukje spirituele aspecten komen hierbij ook aan bod.

Waarom heb ik lyme???  

                                                                                                                                 Zocht de teek mij of zocht ik de teek?                                                                Is het puur een ongelukkig toeval dat je de ziekte van lyme hebt,  een tekenstreek die jou geleverd wordt, of is er toch een of andere diepere reden voor dat je aan deze ziekte lijdt?

Een interessant artikel naar aanleiding van deze vraag is, is geschreven door Laura Bruno. Laura Bruno is een levenscoach, medisch intuïtief, reikimeester en docent van het Sonoma Country, CA                                                           Het artikel is met toestemming van de auteur vertaald en geplaatst.

Link naar artikel van Laura Bruno

Verder heeft Hyacintha Kraidy ook een boekje  Wat is er toch met mij aan de hand geschreven, Hier staat eigenlijk alles wat je zou moeten weten over de Borrelia bacterie en wat je er mee moet.      link        hier naar haar site om dit te lezen