2  Wat is er met me aan de hand........ geschreven door Hyacintha 

07-08-2017

Moet ik hier mee leren leven?

Hoort dit bij mijn leeftijd?

Het bloedonderzoek is negatief, dus goed...., Ben ik dan gezond? is er niet iets mis met mij? Zit het dan tussen mijn oren?

Heb ik dan mischien last van een burn-out...?

Moet ik een afspraak maken met een psycholoog...?

Stel ik me aan?

Het lijkt alsof ik steeds wat anders heb.

"pffff,.......... Ik ben zo moe. Ik begrijp echt niet wat ik heb. Ik lijk wel hoogbejaard, zo voel ik me!!  Ik kan mijzelf nergens toe zetten, alles vind ik vermoeiend en lastig. ik kan me niet goed concentreren..............

Wil je hier meer van weten ga via de link   naar Hyacintha haar site of kijk hier naar haar e-book  over " wat is er met mij toch aan de hand...." downloaden.

Lyme de misleider en wakker-maker van onze tijd!Veel (chronische) vermoeidheidsklachten, burn-out, stress, lusteloosheid, concentratieverlies, spier- en gewrichtsproblemen, spijsverterings- en darmstoornissen, allergieën, huidklachten, PMS/overgangsklachten, emotionele stoornissen hebben als basis vaak Lyme.
Veel mensen en therapeuten onderschatten het epidemische karakter van Lyme. Mijn inschatting is dat tussen 70% tot 80% van de mensen met onverklaarbare en veelal chronische ziektesymptomen, besmet zijn met Lyme. Er zijn veel misvattingen en misverstanden over hoe je lyme kunt oplopen (zeker niet alleen door de bekende tekenbeet met de "erythema migrant" of wel de rode ring of plek.) Je kunt lyme ook van een besmet vlooienbeet oplopen, van muggen, dazen, van bloedtransfusies, speeksel en het is seksueel overdraagbaar.
De reguliere diagnose voor Lyme blijkt ontoereikend, omdat Lyme zich vermomd en verstopt. Vaak wordt lyme ook in de alternatieve geneeskunde niet ontdekt, herkent of erkent. Dit komt doordat men eigenlijk niet echt weet hoe Lyme zich gedraagt en ontwikkelt.

Hyacintha heeft als  medisch helderziend geneeskundig therapeut een uitgebreid onderzoek gedaan naar Lyme en de symptomen, o.a. doordat ze zelf de ziekte van Lyme heeft ervaren met alle gevolgen van dien.
Ze heeft ontdekt dat Lyme zich op een slimme wijze vermomt door DNA te kopiëren.
Wanneer je weet hoe dit werkt, dan begrijp je soms ook waarom je hele vreemde uitslagen krijgt via testen of bijv. met een bio-resonantie apparaat en waarom bloedonderzoek niet betrouwbaar is. Daarnaast wordt de ernst ervan vaak onderschat, en het immense spectrum aan symptomen niet gekoppeld aan lyme.
Ze heeft een Lymeprotocol ontwikkeld met een waaier aan frequentie-middelen die bedoelt zijn Lyme te ontmantelen en op te lossen. Het is vooral belangrijk Lyme, met zijn eigen werkwijze te verslaan, op een slinkse wijze zonder dat de Borrelia weet dat het aangevallen wordt. Zo blijft de schade beperkt, want wanneer men bij "oude" of "chronische lyme" behandeld wordt met antibioticum of iets dergelijks, beschermt en verstopt de Borelia zich en zie je vaak dat men uiteindelijk nog zieker wordt.
Wanneer je begrijpt hoe Lyme zich gedraagt en waarom iemand bepaalde symptomen vertoont, kun je daar ook beter mee omgaan en begrijp je welke therapieën nuttig zijn en welke niet.
Lyme is de grote 'misleider'. Het fopt en misleidt het immuunsysteem.
Het is tevens ook een grote 'wakkermaker' op allerlei manieren. Bijv.: het dwingt de persoon met lyme bewuster te worden van wat hij/zij eet, van straling, van toxines, enz..
De wetenschap zal echt ook "holistisch" moeten gaan onderzoeken willen zij echt begrijpen hoe lyme werkt, want in vitro (onder de microscoop) zal men NOOIT kunnen ontdekken hoe lyme zich gedraagt . Om het op te lossen dient men uiteindelijk holistisch te kijken naar de mens in samenhang met de lyme bacterie en alle co-infecties enz.. Het zal een nieuwe manier van werken afdwingen van de medische wereld en hen uit de "hokjes geest" lokken om de mens als geheel te gaan benaderen.

Meestal wordt Lyme in drie stadia ingedeeld, elk stadium heeft specifieke symptomen. Deze indeling moet gezien worden als een model waar de werkelijkheid vaak van afwijkt. Per persoon kan de loop van Lyme enorm verschillend zijn.
Met stadium 1 wordt meestal de vroege Lyme ziekte aangeduid met een plaatselijke infectie op de plek van de tekenbeet (een erythema migrans), alhoewel in principe de spirocheten de ziekte snel door het lichaam kunnen verspreiden.
Periode: 5-21 dagen. In deze fase kan een AntiBioticum (AB) goede diensten bewijzen, bijv. 2 x d. 14-21 dagen. Deze AB dringt goed in het weefsel door en heeft de eerste 14 dagen effect op de spirocheetvorm. Daarna heeft de spirocheet de celwand van de bloedcel doorboort en zit in de cel. AB grijpt aan op de celwand, dus heeft dan geen effect meer omdat de spirocheet binnen in de cel zit.
Met stadium 2 wordt het volgende stadium aangeduid waarbij de spirocheten zich door het lichaam hebben verspreid. Daarom wordt dit tweede stadium ook wel de verspreide Lyme ziekte genoemd.
Periode: 3-6 maanden
Met stadium 3 wordt meestal de chronische en het late stadium van Lyme bedoeld. (Dit betekend dat sommige mensen dit als een onbehandelde Lyme ziekte zien en de chronische vorm als een behandelde vorm zien waarbij de Borrelia bacterie niet vernietigd is en nog steeds symptomen veroorzaakt.)
Periode: na 12 maanden
Een mogelijk 4e stadiumkan aan deze lijst worden toegevoegd: het post Lyme syndroom. Er is een theorie dat de Borrelia-bacterie een vorm van auto-immuun ziekte kan veroorzaken