4 Behandeling van de lyme

07-08-2017

Over de manier van behandelen bestaat nog veel onduidelijkheid,                    Ik ben jaren geleden ook behandeld met antibiotica en men vertelde toen in het ziekenhuis dat na de kuur ik me snel beter zou gaan voelen, en dat was ook zo.   Ik knapte ziende ogen op. Totdat ik in 2011  behoorlijk onder druk kwam te staan.  de stress was zeer hoog en de vermoeidheid was een feit. ik heb tot op heden  medio 2017 me behoorlijk ziek gevoeld en het was een gegeven dat ik langzaam aan alleen maar achteruit ging.

De laatste twee jaar was het zo erg dat ik tegen elk medicijn antistof maakte zelfs tegen de chemotabletten die ik nog enkele weken gebruikt heb. ik kon me staande houden maar dan was het ook echt op. totdat ik op de ziekte van lyme gewezen werd, ik vertelde tegen mijn therapeute dat ik daar jaren geleden voor behandeld was en dat ik daarna nooit gestoken was,  dus mijn eerste reactie was dat  dat het niet kon zijn!!!!!!!!

Op naar het ziekenhuis en dan maar een bloedtest er tegen aan met een negatieve uitslag,   en toch bleef mijn therapeute aangeven dat het een grote kans was dat het wel lyme was, want bij antibiotica gebruik dood je de bacterie wel maar dan valt hij als partjes uit elkaar, (allemaal zogenaamde nieuwe borellia bacteriën.) en er alleen een kliniek in Duitsland en Prohealt in Weert was die via bloed en bij een bioresonantie test  de grootste kans was om de borellia bacterie te achterhalen want hij laat zich namelijk niet snel zien.

Ik heb een bioresonantie test laten doen en de lyme kwam me leterlijk uit mijn oren zo vol zat ik.

Ik ben nu in behandeling volgens het claritas protocol .                                 Het Claritas Protocol is gemaakt door Hyacintha Kraidy.

De 7 flesjes van dit protocol zijn zo samengesteld dat je de borrelia bacterie (Lyme) op verschillende manieren benaderd.
Hierdoor zal de bacterie steeds minder grip op je lichaam hebben.
Het protocol valt de bacterie niet aan, er is dan ook geen Herxheimer reactie.

Het zijn hoogfrequentie korrels die je 's morgens en 's avonds inneemt.  

Hoe dit werkt kun je verder lezen in spiegelbeeld 3   

Wonder boven wonder lossen mijn klachten langzaam op en ik kan al weer een half uurtje aaneengesloten met de honden lopen, ik zal levenslang me aan een goed luisteren naar mijn lichaam moeten houden, want ik wordt onmiddellijk terug gefloten als ik over mijn grenzen ga. ik zal dan ook goed gedoseerd mijn dingetjes kunnen doen  .maar en en en dat gaat hem niet meer worden.  maar het feit dat ik weer wat vreugde in mijn leven toe kan laten daar ben ik al lang blij mee!! leef met de dag en geniet ervan is dan ook mijn motto.

Dus laat je niet zomaar behandelen met antibiotica bij Lyme en ook al zegt de bloedtest vanuit het ziekenhuis nagekeken ,dat je geen lyme hebt,  laat je op meerdere vlakken nakijken want zoals je in de andere hoofdstukken van mijn site kunt lezen is de Borellia bacterie een echte clown die je langs alle hoeken voor de gek kan houden.