CD'S FRITS EVELEIN

.

Wie is de man achter de muziek van..

Music from source

Mijn naam is Frits Evelein , en ik componeer Music From Source.
Muziek uit de Bron is pure energie en Universeel Bewustzijn in Geluid en verbindt je rechtstreeks met de Universele Bron van Creatie .
Het is helend, verbindend, ontspannend, uitbreidend en ontwaakt allemaal tegelijkertijd en in perfecte afstemming met je Hogere Zelf. Het is een geheel nieuwe manier van creëren en manifesteren in geluid.
Muziek uit Source vertaalt multidimensionale energie in geluid . Dit betekent dat elke keer dat je naar een stuk luistert, een nieuw aspect van die energie wordt vertaald in je tijd-ruimtebeleving en realiteit. Het heeft een oneindig potentieel omdat het gemaakt is met en van Universeel Bewustzijn.
Bij het creëren van muziek vanuit de bron, gebruikt Frits de OMnium-methode van bewustzijnsverruiming. Met behulp van deze methode en deze principes, is hij in staat om verbinding te maken met de bron van de Schepper, zijn energieën op één lijn te brengen en de muziek rechtstreeks vanuit dit Universele Bewustzijn te brengen.

Terwijl je luistert, zul je op organische wijze deze hoogstrevende Universele energieën en bewustzijn "meevoeren" of absorberen die ingebed zijn in de muziek. Je brein past zich op natuurlijke wijze aan deze frequenties aan omdat ze aangeboren zijn in je wezen, universele structuur en bewustzijn, maar vaak worden vergeten, genegeerd of geblokkeerd.

Deze muziek ontwaakt , op een liefdevolle manier , het geheugen van uw Goddelijkheid , van wie je werkelijk bent. Elke keer dat je luistert, begint een aspect van je Goddelijkheid te resoneren, openen, reinigen, genezen en ontwaken in je menselijke expressie en lichaam.
Music from Source biedt niet alleen een groeiende selectie muziek en producten, maar helpt ook om een nieuwe benadering van bewustzijnsverruiming, genezing en educatiedoor middel van hoge vibrationele geluiden te introduceren en vast te stellen .
Geniet van de rijkdom aan muziek en energie op deze website en heb plezier tijdens het verkennen van alle fascinerende gebieden die muziek van Source biedt. Het is een deuropening naar het ervaren van Universeel Bewustzijn en ik nodig je uit om binnen te gaan.
Veel liefde
Frits Evelein


Nieuw!!!  Boek

In deze clip geeft Frits een tour door het boek "De Poort van Licht". https://www.boekenbestellen.nl/boek/d... Het boek is voor het begeleiden van mensen in een proces van grote veranderingen, 

mensen die terminaal ziek zijn en zich voorbereiden op hun overgang en het proces van sterven. Frits vertel iets over de inhoud, de opzet, je ziet afbeeldingen, gedichten, visualisaties, meditaties, rituelen etc... 

Bij dit boek is een bijpassend album met muziek "Te Portal of Light"  

CD of MP3

Deze muziek is speciaal gecomponeerd om een ​​sierlijk overgangsproces te ondersteunen. Het is bedoeld om te helpen bij het loslaten van oude energieën en het openen voor nieuw en afgestemd bewustzijn en energie. Overgang kan verschuiven van een oude fase naar een nieuwe, en overgang kan ook betekenen dat je een proces van terminale ziekte doormaakt en sterft. Deze muziek ondersteunt al deze processen in de hoogste afstemming door oude energieën, patronen en gewoonten los te laten op basis van de oude collectieve menselijke conditie en opening voor hoger bewustzijn en bronverbinding. Het brengt je diepe liefdevolle en rijke energieën van de Bron die een Portaal van Licht zijn, waardoor je je geleid, ondersteund, omarmd en afgestemd kunt voelen. De energie in de muziek evolueert in 4 groepen:

  1. Ontspannen en bevorderen van innerlijke rust
  2. Vrijgeven en bevrijding
  3. Zich verbonden voelen
  4. Omarmd door liefde en dankbaarheid

Deze muziek hoort bij het boek "de Poort van Licht" (klik hier voor meer info en bestellen)


Deze you tube stukjes zijn een korte impressie van de muziek van Frits, volg de link en kijk op zijn website daar heb je alle cd's die U rechtstreeks via frits of ons kunt bestellen