BIORESONANTIE TEST.

Bioresonantie therapie (BRT) is een alternatieve geneeswijze die stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trilling verstoord zijn. Volgens de therapeuten van bioresonantie kan deze verstoring met bioresonantie-apparaten worden vastgesteld. Afhankelijk van de richting van bioresonantie kan een verstoring hersteld worden met bioresonantie-apparatuur, bijvoorbeeld door specifieke trillingen toe te dienen die tegengesteld zijn aan de schadelijke trillingen. Soms wordt dit gedaan in combinatie met een al dan niet homeopathisch medicijn.

De verschillende bioresonantie-apparaten  werken meestal met elektroden staafjes  die de client  vasthoudt of die op specifieke punten op het lichaam worden gezet. Soms wordt de huidweerstand gemeten, soms trillingen. Er is ook apparatuur waarbij bij het meten ,glazen flesjes gevult met de schadelijke stof in de stroomkring worden opgenomen.

Bioresonantie-therapeuten zeggen succes te behalen bij de behandeling van een breed scala aan aandoeningen, variërend van hoofdpijn, allergie, eczeem, littekens, tot gewrichtsklachten en spijsverteringsklachten, maar ook , virusziekten en bacteriële infecties zoals de ziekte van Lyme worden genoemd.


Bioresonantietherapeut, Thea van Vught  , praktijk Delphius te Oosterhout,  0162-490681 / 0611158774

Naast haar vele andere werk kan Thea ook lyme doormeten, kosten €50,00

zie verdere info op haar site,