AROMATOUCH

Wat is de AromaTouch

dōTERRA's AromaTouch- techniek is een klinische benadering om dōTERRA essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten(ingewanden van mens en dier) van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van alternatieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën. De AromaTouch techniek bevordert het welzijn door het verminderen van fysieke en emotionele stressoren en geeft ondersteuning aan een gezond functionerend autonoom stelsel. De AromaTouch techniek is zowel eenvoudig als intuïtief en maakt gebruik van dōTERRA's CPTG essentiële oliën voor een ongeëvenaarde ervaring.

De AromaTouch procedure

De AromaTouch techniek omvat vier primaire stappen: stress vermindering, verbetering van immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en homeostase. Ontwikkeld om systematisch stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Elke stap in het proces omvat twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren. De techniek duurt 45 minuten per behandeling.

 1. Stressmanagement, evenwicht en diepe ontspanning:
  • Balance: een aardende blend met een warm houtig aroma dat zorgt voor een gevoel van kalmte en welzijn. Balance bestaat uit Spruce (fijnspar), Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy, and Blue Chamomile.
  • Lavendel: al sinds duizenden jaren geliefd om het aroma en de geneeskracht. Lavendel heeft meer dan 200 geneeskrachtige bestanddelen en is o.a. rustgevend, ontspant spierspanning in het hoofd en de nek, verzacht huidirritaties en geeft een sneller herstel van de huid. Lavendel wordt ingezet bij het herstel van brandwonden.
 2. Versterking van het immuunsysteem:
  • Melaluca: ook wel bekend als tea tree. Melaluca heeft 90 verschillende bestanddelen en grenzeloze toepassingen. Melaluca heeft een zuiverende en herstellende werking op de huid, het versterkt het immuunsyteem en beschermt tegen schadelijke invloeden vanuit de omgeving en invloeden door seizoensveranderingen.
  • On Guard: een beschermende blend met een uniek aroma en biedt een geurende, natuurlijke en effectief alternatief voor synthetische middelen die het immuunsysteem versterken. On Guard bestaat uit Wild Orange, Clove Bud, Cinnamon, Eucalyptus en Rosemary. On Guard is samengesteld om het immuunsysteem te versterken, het beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en is veilig te gebruiken als een niet-giftig antiseptisch reinigingsmiddel en kan via verdamping de lucht zuiveren van ziektekiemen.
 3. Ontstekingsremmend:
  • Aromatouch: een massage blend die de therapeutische voordelen van verzachtende en ontspannende oliën combineert. Aromatouch bestaat uit Basil, Grapefruit, Cypres, Marjoram, Peppermint en Lavendel.
  • Deep Blue: een verzachtende blend voor stijve en gevoelige spieren en gewrichten. Deep Blue werkt direct en bestaat uit Wintergreen, Camphor, Peppermint, Blue Tansy, German Chamomile, Helichrysum en Osmanthus. Deep Blue vermindert pijn in spieren en gewrichten en bevorderd een gezonde bloedsomloop.
 4. Homestase en zelfregulatie; het in evenwicht brengen van alle functies in het lichaam (zoals temperatuur, zuurgraad, bloeddruk en ademhaling) en het vermogen van het lichaam dit evenwicht te behouden ondanks omgevingsinvloeden:
  • Wild Orange: koud geperst van de schil laat de wilde sinaasappel een citrusachtig aroma vrij dat energie en speelse vrijheid geeft. Niet voor niets een zeer geliefde olie en vooral bij kinderen. Wild Orange heeft sterke reinigende en zuiverende eigenschappen, het beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en weersveranderingen, het bevordert de werking van het immuunsysteem, geeft energie, centreert, verheft de stemming en is helend voor lichaam en geest.
  • Peppermint: een van de meest verkochte essentiële olie wegens de ontelbare gezondheidsvoordelen. Peppermint stimuleert de gezondheid van de luchtwegen, mond, keel en slokdarm, het kalmeert de onrustige maag.

  
Aromatouch massage

              Per 12 november 2016 ben ik                     gecertificeerd  aromatouchmasseuse                                                                                                          

miekepeter.ab@gmail.com

duur 0.45 min.     info.  miekepeter.ab@gmail.com

-Aromatouch is een techniek, speciaal ontwikkeld voor doTerra oliën, waarbij diverse essentiële oliën op een speciale manier op de rug en de voeten worden aangebracht. Je kan het zien als een lichte massage hoewel de bewegingen in de eerste plaats technieken zijn voor een optimale opname van de oliën door je lichaam. De combinaties van de oliën en de bewegingen zijn zodanig op elkaar afgestemd dat de oliën een breed effect hebben op het lichamelijk en geestelijk/emotioneel welzijn.

Aroma Touch maakt gebruik van 8 oliën: lavendel, balance, on guard, melaleuca, aromatouch, deep blue, wilde sinaasappel en pepermunt.

Aromatouch werkt onder andere ontspannend voor je spieren en je geest, het verlaagt stress, kalmeert spanningen en geïrriteerd weefsel, het verhoogt de circulatie, de soepelheid van je ledematen, het ondersteunt je immuunsysteem, reinigt, en balanceert lichaam en geest.

Een aromatouch behandeling duurt ongeveer 45-60 minuten . Het is een geweldige manier om kennis te maken met de oliën en hun snelle en krachtige werking. Het verdient aanbeveling de behandeling op het einde van een dag te plannen zodat je daarna van een diepe rustige slaap kunt genieten. Natuurlijk is het ook mogelijk iemand anders, waarvan je weet dat die een goede opkikker kan gebruiken, een behandeling cadeau te doen. Aromatouch behandelingen gaan op afspraak. miekepeter.ab@gmail.com

Wilt U nu meer weten over Olie en massage en over Symphony of the cells, neem dan contact met ons op.
Mocht U nu zelf olie aan willen schaffen dan kunnen wij hier ook voor zorgen,

we hebben ze niet voorradig maar binnen enkele dagen in huis.

schroom niet om met ons hierover te contacten.

miekepeter.ab@gmail.com..


..
counter free